Bejelentkezés

x
Search & Filters

Érzelmes balladájához forgatott klipet a Godsmack: 'Truth'



Tavaly februárban jelent meg a Godsmack legutóbbi albuma, a Lighting Up The Sky, a banda pedig most a lemezen található érzelmes balladához, a Truth-hoz forgatott klipet.
 
A zenekar frontembere, Sully Erna a saját életéből merített ihletet a dalhoz: "akik egy kicsit is ismernek, tudják rólam, hogy mindig olyan valóban megtörtént dolgokról írok, amelyek megérintenek engem, akár jó, akár rossz értelemben. Ez a sztori nem éppen a kellemes élményeim közé tartozik, ugyanis egy olyan hétéves kapcsolatomról szól, amely árulással végződött. Kicsit ironikus, hogy mindez pont akkor történt, amikor a legutóbbi albumunkon dolgoztunk. Már egy-két hónapja zajlott a stúdiózás, amikor ezzel kellett szembesülnöm. Akkor annyira összetörtem, hogy egy időre le kellett állítanunk az egész projektet. Szerencsére a többiek nagyon megértőek voltak.
 
Tartottunk egy hat-hét hónapos szünetet, melynek során igyekeztem teljesen feldolgozni a történteket és túllépni rajtuk. Ebben az időszakban kezdett formálódni ez a dal. Tudtam, hogy fájdalmas, nyers és érzelmes lesz, éppen ezért el is gondolkoztam azon, hogy biztos jó ötlet-e megosztani a közönséggel. Azt mondják, hogy azok tudják a legnagyobb fájdalmat okozni, akiket a legjobban szeretünk, és itt is valami ilyesmi történt. Végül megmutattam a többieknek és összeraktuk a teljes dalt. Úgy éreztük, hogy egy ilyen gyönyörű rockballadának mindenképpen fel kell kerülnie a lemezre, nekem meg csak az járt a fejemben, hogy amilyen szerencsém van, biztos ez lesz a legnagyobb sláger az albumról és életem végéig énekelnem kell majd! smiley"