Bejelentkezés

x
Search & Filters

'Este van' címmel megjelent Leander 'Am I God' projektjének első hivatalos videója



Az „Este van” az első videója a Maczák Márk: dobok, Fábri András és Czifra Miki: gitár, Köteles Leander: ének, basszusgitár, zongora alkotta négyes fogatnak. A teljesség igénye megkívánja, hogy itt említsük meg Somogyvári Dánielt is, aki a samplereknél és az elektronikánál segíti a zenekart. A 2013-ban alakult budapesti formáció oszlopos tagja, Köteles Leander árult el egyet, s mást a zenekarról és az új anyagról.

Rockbook: Mivel a dal igencsak népdal-hangzású, jókora Leander „beütéssel”, kíváncsi vagyok, hogy mi is az eredete ennek a nótának?

Leander: Az apukám néhány éve elvitt a székesfehérvári Hungarikum együttes koncertjére. Ott hallottam ezt a nótát, amit a saját világomra írtam át.

Rockbook: Mindezt egyedül követted el vagy a zenekar többi tagja is tevékenyen részt vett a folyamatban?

Leander: Egyedül kezdtem egy zongorán és Fábri Andris barátom játszotta fel a gitárt, majd a doboknál, samplereknél és gitárszólóban segített a zenekar többi tagja. Aztán amikor kész lett, éreztem, hogy kell ide még hegedű és megkérdeztem Kállai Ernőt (aki szerintem a világ legjobb hegedűsei között van), hogy volna-e kedve?  És volt.

Rockbook: Valóban. Így teljes és tökéletes. További sok sikert kívánunk!


Látogassátok meg az Am I God facebook oldalát!

Itt megtekinthetitek az 'Este van' című vadiúj klipet!

 




Bej
 
Címkék: 
Am I God
Leander Rising