Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ez a feldolgozás okozta a legnagyobb nehézséget a Korn basszusgitárosának

Az eredeti tervek szerint idén nyáron Budapesten is fellépett volna a Korn, a koronavírus miatt azonban ők is kénytelenek voltak elhalasztani a teljes turnéjukat, így a magyar koncert 2021. június 3-ra került át. A zenekar azért így sem tétlenkedett: nemrég a The Charlie Daniels Band 'The Devil Went Down To Georgia' című dalának feldolgozásával jelentkeztek, a banda basszusgitárosa, Fieldy pedig nem tagadta, hogy igencsak meggyűlt a baja a nótával.
 
"Bizonyos szempontból hatalmas szerencsénk volt, mert a Breaking Benjamin-nal közös turnénkat még pont be tudtuk fejezni. Szó szerint a turné utolsó napja után zárták le az egész világot. Persze még rengeteg koncertet terveztünk idénre, de ezeket sajnos le kellett mondanunk, így nem tudjuk megfelelően népszerűsíteni a tavaly megjelent The Nothing albumot, amit őszintén sajnálunk, mert remek lemeznek tartjuk és nagyon büszkék vagyunk rá.
 
Nemrég elkészítettük a The Devil Went Down To Georgia feldolgozását, ami kőkemény feladat volt. Egyértelműen ez az egyik legnehezebb dal, amit valaha meg kellett tanulnom, Head-nek és Munky-nak pedig még nálam is nehezebb dolga volt az őrült gitártémák miatt. A dal szerkezete és felépítése elképesztően összetett és szokatlan. A The Charlie Daniels Band megelőzte a korát annak idején. Remélem, hogy nem fogjuk játszani a koncerteken, mert akkor rengeteget kell gyakorolnom otthon."