Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ez várható az új Avantasia albumtól



2019. május 6-án a Barba Negra Track-ben lép fel a Tobias Sammet vezette Avantasia, melynek új albuma február 1-jén jelenik meg Moonglow címmel, most pedig a dallista és a borító mellett a közreműködők névsora is befutott. Ronnie Atkins (Pretty Maids), Jørn Lande (Masterplan), Eric Martin (Mr. Big), Geoff Tate (Queensrÿche), Michael Kiske (Helloween) és Bob Catley (Magnum) már ismerős lehet a rajongóknak a korábbi lemezekről, de ezúttal csatlakozott hozzájuk Candice Night (Blackmore's Night), Hansi Kürsch (Blind Guardian) és Mille Petrozza (Kreator) is, így nem csoda, hogy Tobias nagy lelkesedéssel mesélt az új anyagról.
 
"Több mint kétvényi kemény munka után, ami olyan volt, mintha 71 dupla műszakot nyomtunk volna le egymás után, most végre rászabadíthatjuk az univerzumra a Moonglow-t! Szerintem ez lett az eddigi legsokszínűbb, legrészletgazdagabb albumunk, nagyon ügyeltünk minden apróságra. Az Avantasia tökéletes játszótér a zenészek számára, mert van benne minden: kelta hatások, világzene, kórusok, nagyszabású dalok és persze fantasztikus vendégénekesek, mindez megfejelve a projektre jellemző remekl hangzással, amelyről valaki nemrég azt mondta nekem, hogy semmi máshoz nem tudná hasonlítani, mert senki nem csinál ilyen zenét. Teljesen egyetértek! Már alig várom a Moonglow megjelenését és azt is, hogy végre nagy turnéra indulhassak az Avantasia családdal!"
 
A Moonglow album dallistája:
 
01. Ghost In The Moon 
02. Book Of Shallows 
03. Moonglow 
04. The Raven Child 
05. Starlight 
06. Invincible 
07. Alchemy 
08. The Piper At The Gates Of Dawn 
09. Lavender 
10. Requiem For A Dream 
11. Maniac 
12. Heart (bónuszdal)
 
 
A Concerto Music bemutatja: Moonglow World Tour 2019
2019. május 6., hétfő 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Tobias Sammet’s Avantasia koncert
 
Belépő: early bird jegyek limitált számban: 8900 Ft. Normál elővételes jegy 9900 Ft, május 1-től 10.900 Ft.
 
Jegyek kaphatók a www.rock1.hu és a www.tixa.hu weboldalakon, a Ticketportal hálózatában, valamint postai utánvéttel a www.concerto.huoldalon, továbbá a CD Pince és Headbanger üzletekben és a Barba Negra Track pénztárban.