Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ez volt Corey Taylor legjobb és legrosszabb befektetése

A Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor a Men's Health-nek adott interjújában elárulta, hogy mi volt élete eddigi legjobb és legrosszabb befektetése.
 
"A legrosszabb egy barátomhoz kapcsolódik, aki kitalálta, hogy tetoválószalont nyit Iowa-ban, és megkért, hogy fektessek be egy kis pénzt. Nem sok hasonló hely volt az államban, úgyhogy jó ötletnek tűnt a dolog, csakhogy a srác egy Isten háta mögötti kisvárosban építette fel a szalont a semmi közepén, úgyhogy senki nem is tudta, hogy létezik, és egyébként is szinte lehetetlen volt megközelíteni. De volt egy talán még rosszabb befektetésem is egy másik haverom miatt, akinek az a remek ötlete támadt, hogy halakat és kisállatokat fog szállítani a környékbeli állatkereskedésekbe. Persze hamarosan képbe kerültek a drogok, az egész vállalkozás gallyra ment, kis híján elpusztult az összes állat és még az adófizetéssel is majdnem csúnyán megszívtuk. Szerencsére még időben találtam egy remek könyvelőt és pénzügyi tanácsadot, aki végül kihúzott a csávából, de ez így is egy nagyon drága lecke volt.
 
A jó befektetéseket két részre osztanám. Egyfelől ott vannak a hobbik, amikkel sokan hajlamosak túlzásokba esni, de én sosem gyűjtöttem drága kocsikat is hasonlókat, inkább geek vagyok, imádom a filmeket és a képregényeket. Van például egy pókemberes flippergépem és egy Boba Fett sisakom, amit ráadásul dedikált is George Lucas, úgyhogy egyszerűen muszáj volt megvennem. A másik kategóriába azokat az üzleteket sorolnám, amelyekkel viszonylag nagy profitot termeltem az évek során. Ez az én esetemben elsősorban ingatlanokat jelent, ugyanis minden korábbi házamat elég nagy haszonnal tudtam eladni. Persze ehhez szerencse is kell, hiszen ha az adott környéken nőnek az ingatlanárak, akkor értelemszerűen az én házam is többet ér, és ezt jól ki lehet használni, ha a megfelelő pillanatban lép az ember."