Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért balhézott össze Steve Lukather és Jake E. Lee

A Toto gitárosa, Steve Lukather a Tone Talk-nak adott interjújában beszélt arról, hogy annak idején min veszett össze Ozzy Osbourne korábbi gitárosával, Jake E. Lee-vel, és hogyan tanulta meg, hogy nagyon oda kell figyelnie, mit mond egy-egy interjúban.
 
Steve Lukather
 
 
"Valahogy egy szobába keveredtem Vegasba Jake E. Lee-vel, aki akkor már elég rendesen be volt rúgva, és nekem esett, mert valami olyat mondtam egy magazinban, ami nem tetszett neki. Megesik az ilyen, nem lehet mindenkinek megfelelni, és bár Jake azóta is utál engem, én nagyon szeretem az Ozzy-val közös dolgait és eszemben sincs rosszat mondani róla. 
 
Jake E. Lee
 
 
Van egy másik ehhez hasonló sztorim. A Guitar Player magazinnak adtam interjút és viccből mondtam valami hülyeséget Billy Corgan-ről (The Smashing Pumpkins), de rögtön szóltam is a srácnak, hogy ez ne kerüljön bele a cikkbe. A rohadék persze nyilván beletette, Billy pedig totál kiakadt és berágott rám, az elkövetkező 20 évben pedig elmondott mindennek. Végül egy véletlennek köszönhetően sikerült tisztáznom a helyzetet: egy rádióinterjúban egymás mellé kerültünk, bocsánatot kértem és megmondtam neki, hogy hülye voltam, nem kellett volna ilyeneket mondanom, amire tök jól reagált és azóta minden rendben köztünk, én pedig nagyon odafigyelek, hogy miket mondok az interjúkban."
 
Billy Corgan