Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért nem aktív évek óta a korábbi Whitesnake gitáros zenekaraAdrian Vandenberg a The Metal Voice-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogy miért szünetel évek óta egyik zenekara, a Vandenberg's MoonKings, valamint beszélt az idei terveiről is.
 
"Jan Hoving (a MoonKings énekese) régi jó barátom és nagyszerű dolgokat értünk el közösen, de nemzetközi turnéra esélyünk sem volt, mivel két nagy gazdasági vállalata van és ezek állandó elfoglaltságot jelentenek számára. Nekem azonban nagyon hiányzott, hogy Amerikában, Japánban és Európaszerte koncertezhessek, ezért úgy döntöttem, hogy pihentetem egy kicsit a MoonKings-t. De persze ki tudja, mit hoz a jövő? Lehet, hogy valamikor folytatjuk. Mondjuk akkor, ha Jan eladja a farmjait."
 
 
A gitáros Vandenberg nevű projektje tavaly nyáron egy Sin nevű új albummal jelentkezett, amit több évtized után egy amerikai turné is követ.
 
"Épp itt az ideje, hogy a bámulatosan tehetséges zenekarommal együtt végre bevegyük az Egyesült Államokat! Ez lesz az első amerikai turném 1990 óta, úgyhogy elmondhatatlanul izgatott vagyok! Klasszikus Vandenberg dalokkal és persze jónéhány hozzám köthető Whitesnake nótával készülünk, úgyhogy remélem, minél több amerikai barátunkkal találkozunk majd."