Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért nem használja fél éve a közösségi oldalakat Corey Taylor



Február 4-én a Papp László Sportarénában játszik majd a Slipknot, a zenekar frontemberétől, Corey Taylor-tól pedig megszokhattuk, hogy mindenről határozott véleménye van, amit előszeretettel meg is oszt. Ezúttal a közösségi oldalakról mondta el gondolatait és azt is elárulta, hogy miért nem használja őket immár fél éve.
 
"Szerintem a közösségi oldalak olyanok lettek, mint a New York-i tőzsde szilveszterkor: mindenki egyszerre ordibál ezerféle különböző nyelven. Senki sem hallgatja meg a másikat, aztán mindenki kiakad azon, hogy miért nem figyelnek rá a többiek. Együttérzésnek és józan észnek már régóta nyoma sincs. Az emberek úgy vannak vele, hogy csak az ő véleményük számít, és bassza meg mindenki, aki mást gondol vagy nem figyel rájuk.
 
Fél éve nem használom ezeket az oldalakat és azóta sokkal jobban érzem magam. Egyáltalán nem hiányoznak. A híreket ugyanúgy elolvasom, de már nem kapom meg melléjük a kismillió okoskodó és anyázó kommentet, ráadásul a sok ezeréves mémet sem kell átgörgetnem. A közösségi oldalak csak arra jók, hogy felhúzzák az embereket és nekem már elegem lett ebből a gyűlölködésből."
 
 
A Slipknot, amely legalább annyira kulturális jelenség, mint amennyire rockegyüttes, globális hatást gyakorolt zenéjével és megjelenésével. A We are not your kind album kritikái széles média-spektrumot ölelnek fel, megerősítve az iowai zenekar újító és kreatív vízióját fennállása 20. évfordulóján. "Legújabb stúdióalbumával a Slipknot kiadta a karrierje egyik legerősebb albumát" - írta a Consequence of Sound, a The Independent pedig kijelentette: "A We Are Not Your Kind nyers ambíciója ugyanolyan megdöbbentő, mint a bemutatkozó anyagnál. A dinamika talán még jobb is.” A Ringer szerint „A Slipknot hatodik albuma… tovább erősíti azt az érvet, hogy ők koruk legfontosabb heavy bandája”, míg a Kerrang! véleménye: „20 évvel debütálása után a Slipknot ugyanolyan merész, félelem nélküli és izgalmas, mint mindig.” A Vulture dicsérte az új anyagot a „szúrós riffek örvénye, a harcias dobok és Taylor géppuskás költészete” kapcsán, míg az NME egyszerűen odatette: "A ‘Knot hatodik albuma egy lenyűgöző lemez."
 
A Facebook esemény itt elérhető.