Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért nem használja híres vezetéknevét John Bonham unokájaFebruár 9-én egy Bleed című új dallal jelentkezik Jager Henry, aki nagyapjával, John Bonham-mel és édesapjával, Jason-nel ellentétben a dobolás helyett az éneklést választotta és híres vezetéknevét sem használja a saját zenei projektjében.
 
"Az új dalomat az az érzés ihlette, amikor úgy tűnik, hogy az őrangyalunk magunkra hagyott minket és senki sem vigyáz ránk. Erről saját tapasztalataim is vannak. Amikor mélypontra kerültem, hiába próbáltam segítséget kérni. Mindenki elfordult tőlem. Szerintem a rajongók is magukra ismernek ebben a történetben, csak lehet, hogy ők egy partnerüket vagy egy barátjukat látják majd az angyal képében, de pont ettől olyan szép ez az egész, hogy mindenki másképp értelmezheti.
 
A nagyapámmal és apámmal ellentétben nekem a hangom a hangszerem és a stílusom is más egy kicsit, de attól még nagyon is rock 'n' roll. A vezetéknevemet azért nem használom, mert eleinte csak emiatt beszéltek rólam az emberek, ezért úgy döntöttem, hogy inkább a második keresztnevemet teszem a helyére. Így jött ki a Jager Henry, ami szerintem elég jól hangzik, úgyhogy ez lett a művésznevem."