Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért nem készített hét éve új szólóalbumot Geoff TateA Queensrÿche egykori frontembere, Geoff Tate a The Rock N' Roll & Coffee Show podcastben beszélt arról, hogy miért nem készített új szólólemezt a 2017-es The New Reality óta, valamint beszámolt a Sweet Obilivion nevű projektje terveiről is.
 
"A legutóbbi szólólemezem, a The New Reality 2017-ben jelent meg, ami tényleg nem éppen most volt már. Időről időre eszembe jut, hogy jó lenne összerakni egy új albumot, de rengeteg munkával jár. Vannak stúdiós felszereléseim, amiket a turnéimra is magammal viszek és szívesen dolgozom ezekkel, ha éppen van egy kis időm, főleg a szabadnapjaimon. Rengeteg ötletem gyűlt össze az évek során és őszintén szólva, fogalmam sincs, mit kezdjek velük. Pontos számot nem tudok mondani, de az biztos, hogy több mint 40 dalról beszélünk.
 
 
Ami a Sweet Oblivion-t illeti, már dolgozunk az új albumon. Nem tudom, mikor fejezzük be, de szerintem az év vége felé. Az eddigi két lemezünket nagyon szeretem, mert érdekesek és különlegesek."