Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért tartott hosszabb szünetet a Bon Jovi a sikerei csúcsán

Jon Bon Jovi a napokban arról beszélt egy interjúban, hogy miért volt szüksége segítségre a zenekarnak két ultrasikeres albumuk, a Slippery When Wet és a New Jersey megjelenése után.
 
"A Slippery When Wet volt a mi Thiller-ünk vagy Like A Virgin-ünk. Úgy éreztük, az egész világ a feje tetejére állt körülöttünk és csak mi maradtunk a régiek. Emlékszem, hogy még a szüleink is tőlünk várták a megoldásokat, miután híresek lettünk, és ez nagyon furcsa volt.
 

 
Aztán jött a New Jersey, ami szintén hatalmas siker lett, a két albummal pedig összesen nagyjából 240 koncertet adtunk, amitől teljesen kiégtünk. Nem hibáztatom a menedzsereket, a szervezőket és az ügyvédeket. Megértem, hogy addig akarták ütni a vasat, amíg meleg, mi viszont a végén már nagyon éreztük, hogy szakember segítségére van szükségünk és muszáj szünetet tartanunk, ezért telt el hosszabb idő a Keep The Faith megjelenése előtt. A Guns N' Roses-nak 25 év kellett ahhoz, hogy kiadják az új albumukat, ráadásul folyton visszafelé tekintgettek, miközben mi mindvégig előre haladtunk."