Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezt gondolja az internetről a júniusban Budapesten koncertező Whitesnake frontembere

Június 25-én a Barba Negra Track-ben ad koncertet a Whitesnake, a legendás zenekar frontembere, David Coverdale pedig egy interjúban azt is elárulta, hogy mit gondol az internetről.
 
"A Whitesnake-nek szerencséje van, mert a rajongóink többsége ragaszkodik hozzá, hogy fizikai formátumban is beszerezze az albumainkat, de például ott van a 22 éves fiam, aki egyetlen CD-t sem vett életében, mert akár 200 ezer dal is elfér az iPhone-ján. Őrület! Igyekszem kihasználni a digitális világ előnyeit és remélem, nem égetem le magamat közben. Nagyon szeretem az internet pozitív oldalát, hiszen kapcsolatba kerülhetek a világ bármely részén élő rajongókkal, szórakozhatok és érdekes dolgokat tudhatok meg. Örülök, ha írnak nekem és csak annyi kérésem van, hogy ne legyenek bunkók, mert akkor távozniuk kell. Szeretném, ha az interneten is pozitív légkör venne körül."
 
 
A világhírű banda David Coverdale (ének), Reb Beach (gitár), Joel Hoekstra (gitár), Michael Devin (basszusgitár), Tommy Aldridge (dob) és Michele Luppi  (billentyűs hangszerek) összetételben érkezik 2019. június 25-én, a Barba Negra Trackbe.
 
A budapesti előadásra jegyek kaphatók a Livenation, a Funcode és a Barba Negra oldalakon keresztül. Az elővételes belépők 11.900 forintba, a helyszínen 13.900 Ft-ba kerülnek majd.