Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezt gondolja a Disturbed frontembere, ha a rajongók "majomhangon" szólítják meg

A Disturbed legismertebb dala, a Down with the Sickness elején hallható 'Ooh wah ah ah ah' igazi mémmé vált az évek során, részben azért, mert nagyon hasonlít a majmok hangjához, amit természetesen a rajongók is észrevettek, és sokan a mai napig ezzel üdvözlik a banda frontemberét, David Draiman-t.
 
"Rengeteg ilyen eset van, de a kedvencem az volt, amikor egy plázában odajött hozzám egy 3-4 éves kisfiú, belecsimpaszkodott a lábamba, felnézett rám és felkiáltott, hogy 'Ooh wah ah ah ah!' Szakadtam a nevetéstől, hihetetlenül vicces és aranyos volt. A szülei nem győztek bocsánatot kérni, de mondtam, hogy erre semmi szükség, sőt, szeretném megköszönni nekik. Csináltunk egy közös fotót és jót nevettünk az egészen."
 
 
Draiman azt is elmondta, mit gondol arról a vélekedésről, hogy a rock halott.
 
"Szó sincs róla. A világ legnagyobb fesztiváljain elsősorban rockzenekarok játszanak, a Metallica, az Iron Maiden, az AC/DC és a Guns N' Roses pedig még mindig telt házas stadionokban lép fel. Szerencsére megvan az utánpótlás is: a Nothing More, a Greta Van Fleet, a Bring Me the Horizon, a The 1975, a The Struts és társaik napról napra egyre népszerűbbek, úgyhogy aki szerint a rock halott, az vak!"