Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezt gondolta Eddie Van Halen Randy Rhoads-rólRandy Rhoads: Reflections Of A Guitar Icon címmel készült dokumentumfilm a legendás gitárosról, Randy Rhoads-ról, akit a legtöbben Ozzy Osbourne zenekarából ismernek. A filmben számos interjút láthatunk, megszólal többek közt Rhoads édesanyja, Delores, a testvére, Kelle, valamint Rudy Sarzo (Quiet Riot), Frankie Banali (Quiet Riot), Joel Hoekstra (Whitesnake), Bruce Kulick (KISS), Doug Aldruch (Whitesnake, Dio), Gary Moore, Dweezil Zappa, George Lynch (Dokken), Ozzy és a 2020-ban elhunyt Eddie Van Halen is, az egyik előzetesből pedig ki is derül, hogy a Van Halen gitárosa mit gondolt Rhoads-ról.
 
Randy Rhoads
 
"Jó zenész volt, de nem gondolom, hogy csinált volna bármi olyat is, amit én nem. Persze nincs ezzel semmi baj. Én is utánoztam másokat. Randy ráadásul nagyon becsületes és őszinte srác volt. Ő maga is bevallotta, hogy mindent tőlem tanult."
 
Eddie Van Halen
 
Ozzy Osbourne korábban így nyilatkozott Randy-ről: "reményt adott nekem. Miatta éreztem úgy, hogy érdemes folytatnom. Nagyon türelmes volt velem, amit utólag is köszönök! Imádtam vele dolgozni, mert a legjobbat hozta ki belőlem és mindig nagyon jól is éreztük magunkat. Nagyon megviselt a halála. Az egyik legjobb barátomat vesztettem el, és a mai napig nagyon hiányzik. Belőlem is meghalt egy darab Randy-vel együtt. Drogokba és alkoholba fojtottam a bánatomat, miután elhunyt."
 
Ozzy Osbourne és Randy Rhoads