Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Fákete Cshumpó metálba váltotta a Dolly Roll-t: Egész nap szobroztál a parton (Arrideverchi amore)

Teljesen spontán alakult a Fákete Cshumpó projekt, akiknek a napokban került fel a debütáló videóklipje, amely a '80-as évek egyik legnépszerűbb hazai pop csapatának, a Dolly Roll-nak az 'Arrideverchi amore'-nak a metal feldolgozása. Az eredetivel való hasonlóság a véletlen műve...

"Mezőtúron egy barátunk halastaván berúgtunk, volt ott egy dobfelszerelés, szereztünk gitárokat és egy kamerával felvettünk egy csomó baromkodást, erre később játszottuk fel Budapesten a zenét egy stúdióban. Úgy döntöttünk, ha erre ekkora igény van, akkor elkezdünk koncertetzni és az UKK & Roll fesztiválon debütálunk." - közölte Molnár Péter, a zenekar dobosa, aki mellesleg a Vazul vére rockopera producere és az Ukk & Roll fesztivál szervezője is egyben.
 

 

A zenekar tagjai:

Juhász Kicsi "Bivaly" Attila (Dirty) - ének, bukósisak
Vörösmarty "Cshumpó" Imre (ex-Rómeó Vérzik, Dirty) - gitár, vokál
Schrott "Pempő Péter" (Tűzmadár, Continoom, Dirty) - basszusgitár
Molnár "Dr Buddha" Péter (V2 Raiders Band) - dob

Az 5. tag Molnár Stula Péter, aki a klippben nem szerepel, de koncerteken állandó vendég és bőgőn is besegít, ha nincs Pempő.

"Köszönjük a klippet Bordos Anikónak! A helyszínt és a vendégszeretetet Csumpóváry Csabinak és kedves feleségének, Erzsikének. Nem fenyegetésként, de még visszatérünk. Köszönet a támogatásért feleségeinknek, csajainknak, az ő türelmük nélkül nem jöhetett volna össze ez a csoda. A Coca Cola a Procter and Gamble és a f..z tudja milyen Forte gyógyszergyár sem támogatta a klippet." - fejezte ki köszönetnyilvánítását a zenekar.

 

Belépés a webáruházba