Bejelentkezés

x
Search & Filters

Farkasfalka veszi be az Instantot



Az ausztrál Alpha Wolf nem báránybőrbe bújt farkasokból áll. Ausztrália egyik leggyorsabban felemelkedő metalcore bandája a Xile, a metal King 810 és a Ten56 társaságában érkezik az Instantba 2023. április 23-án.
 
Az öttagú Alpha Wolf 2019-ben a Greyscale Records és a SharpTone Records közös együttműködésének köszönhetően jelentette meg Fault c. EP-jét, amellyel egyből megvillantották fogaikat. A zenekar teltházas koncerteket adott szerte Ausztráliában, mind headlinerként, mind pedig olyan előadók vendégeként, mint a Polaris vagy az August Burns Red. A banda turnézott Ázsiában, Európában és Amerikában is. 2020-ban jelentették meg a quiet place to die című műsodik kiadványukkal, amely öt olyan egyéniség közös munkájának a végeredménye, akik időközben szembenéztek a tűzzel és nem hajlandóak meghátrálni, hanem minden erejüket beleadják valami olyasmibe, amire mindenki büszke. Az idáig vezető út pedig csak még szomjasabbá tette a zenekart, akik most már vérre szomjaznak…
 

 
Az Alpha Wolf ráadásul nem akármilyen társaságban indul európai „vadászatára”. A The Steppin’ Over Roaches turnén velük tart az új-zélandi heavy metallic hardcore Xile, az amerikai heavy metal King 810 és a francia Ten56 is április 23-án, az Instantban.