Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fényjáték lesz az Empire State Building-nél a KISS utolsó koncertjeinek tiszteletére



December 1-jén és 2-án a Madison Square Garden-ben kerül sor a KISS búcsúturnéjának utolsó koncertjeire, ezeket megelőzően pedig az Empire State Building-nél egy különleges fényjátékkal tisztelegnek a zenekar munkássága előtt.
 
A látványos show - melynek során a banda egyik legismertebb dala, a Rock And Roll All Nite is elhangzik - magyar idő szerint december 1-jén éjjel 1 órakor kezdődik és élőben látható lesz a KISS és az Empire State Building közösségi médiás profiljain. A banda és az épület közös története 47 éve kezdődött, amikor Gene Simmonsék minden idők egyik legemlékezetesebb zenekaros fotóját készítették az ESB 86. emeletén.
 
Paul Stanley: "Izgalmas volt olyan magasan lenni és felmászni a létrán a bakancsunkban. Az egyébként is egy érdekes időszak volt."
 
Gene Simmons: "Teljesen őrültek voltunk! Mindent megcsináltunk, amit csak el tudtok képzelni. Úgy voltunk vele, hogy 'mi lenne, ha felmennénk az Empire State Building tetejére és kihajolnánk egy fotó erejéig? Biztos tök jól nézne ki.' 'Oké, menjünk!'"
 
A KISS zenekar az Empire State Building 86. emeletén (1976)
 
A KISS utolsó koncertjét világszerte élőben streamelik magyar idő szerint december 3-án éjjel 2-től, de a buli később visszanézhető is lesz a virtuális jeggyel (bővebben itt).