Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fish!-Supernem bandaháború szerdán a Budapest Parkban!



Különleges bulinak lehetünk részesei, ha szerdán ellátogatunk a Budapest Parkba. Bár kisebb eső és szél előfordulhat, az igazán viharos hangulat a színpadon lesz, ugyanis egy eddig még nem látott bandaháború keretében méri össze erejét a Fish! és a Supernem, ráadásul mindehhez a Dope Calypso alapozza meg a hangulatot.

A Fish! és a Supernem a legaktívabb magyar zenekarok közé tartoznak, és most végre eljött az idő, hogy egy közös koncerten mutassák meg tudásuk legjavát, méghozzá egy utolsó igazán nagy szabadtéri buli keretén belül a mindig remek hangulatú Budapest Parkban. Persze azért ijesztő összecsapásra nem kell számítani, a fiúk szokásukhoz híven véresen komolytalan veszik a kihívást, de egy biztos: aki szereti a két zenekart, mindenképp jöjjön el, mert valami olyat láthat, amilyet még soha.

 

 

Érdemes lesz időben érkezni, héttől ugyanis a Dope Calypso pörget majd fel minket az est további részére, nyolctól tízig pedig a Fish!-é és a Supernemé a főszerep, akik nem hétköznapi formában osztoznak majd a színpadon. Az előrejelzés szerint ugyan kisebb szél és eső várható, de ez ne tartson otthon senkit, hiszen akár a Parkban is lehet beszerezni esőkabát, ráadásul ez az este egyébként is olyan lesz, amit senki sem úszhat meg szárazon.

 

 

A Fish! kisebb szünetekkel gyakorlatilag az egész évet végigturnézta, a múlthéten Egerben és Miskolcon jártak, de a Supernem is tiszteletét tette a legtöbb nyári fesztiválon, így Papp Szabiékról sem lehet azt állítani, hogy láblógatással töltenék az idejüket. A két küzdő fél tehát egyaránt jól felkészült, nehéz lenne megtippelni, melyikük az esélyesebb. Szerda este azonban minden kiderül a Budapest Parkban!

 

 

Jegyek elővételében és a helyszínen egyaránt 2.999 Ft-ért kaphatók

A koncert Facebook eseménye itt elérhető.