Bejelentkezés

x
Search & Filters

Five More Minutes - Új klip érkezett a szegedi hard rock/stoner csapattól: 'I Wanna Know'

Egy évvel a debütáló Go Away kislemez megjelenése után a hard rock/stoner stílusban mozgó szegedi Five More Minutes zenekar felvette első videoklipjét az I Wanna Know című dalhoz, melyet szintén a szegedi Miracle Sound jegyez, és az Elephant Studio forgatott.
 
A dal és videó egy elképzelt hősről szól, akinek minden összejön, szeretik az emberek, nincsenek anyagi gondjai, éli az életet. A lírai én - aki a dalban megszólal - igyekszik a közelébe férkőzni, és megtudni a titkát, miközben lemarad az élet kínálta lehetőségekről, amelyeket kihasználva azzá válhatna, akire felnéz.
 
A videoklip a 2018 elején készülő következő kislemez előfutára.
 
 
A zenekart 2015 novemberében, Szegeden alapította a két gitáros, Ecseki András és Purgel Máté. Hamar trióra bővült a csapat, Földi Bence társulásával, elkezdődtek a próbák és csatlakozott Móré Sándor basszusgitáros. Mérges Zoltán 2016 februárjában került a mikrofon elé, s innentől vált teljessé a felállás. Íródtak a dalok és egyre koncertképesebbé vált a formáció, így 2016 nyarán a szegedi Miracle Sound stúdióban felvették első háromszámos lemezüket, melyet Go Away EP címen október 1-jén hoztak a nyilvánosság elé. Aztán következett a debütáló koncert.
 
2016 őszétől kezdve a zenekar folyamatosan koncertezik, miután a helyi közönség megnyerése után több tehetségkutatón is pozitív visszajelzéseket kaptak.
 
2017 őszén indult Dark Side Tour névre keresztelt országjáró turnéjuk, amely keretein belül szerepel többek között Pécs, Budapest, Szeged, Székesfehérvár és Siófok is. A turnédátumok megtalálhatóak a facebookon.
 
Az ősz folyamán Földi Bence és a zenekar útjai elváltak, így a turnét már az új dobossal, R. Nagy Zoltánnal folytatja a formáció. 
 
A Five More Minutes elérhetőségei: Honlap, Facebook, YouTube, Spotify, iTunes 
 
Fotó: Takács Borisz