Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Fontos trendinek lenni, de attól mi még rockerek vagyunk!" - Itt az új New Friend Request dal és klip!

'Minden, ami igaz' címmel jelent meg a lemezbemutató koncertjük előtt álló, modern metál vonalas New Friend Request zenekar legújabb klipes száma. A dal az április 20.-án Dürer Kertben bemutatásra kerülő "Nem kel fel a Nap" névre keresztelt nagylemezük előzetese. Az új klipet, - amely lentebb megtekinthető - hagyományhűen az énekes által vezetett [S]Syndrome Production készítette.
 
A 'Minden, ami igaz" ismét egy újabb arcát mutatja meg a zenekarnak, hiszen nem a bandától megszokott hangzást és látványvilágot tár elénk.
 
"Fontosnak találtam, hogy a dal és a klip megint összhangban legyen egymással-mondja a frontember, Kerecsen László. Ebben a nótában erő és indulat van, amit közös energiával tudunk csak kifejezni és átadni. 
 
Nem véletlenül szerepelünk először közösen a képeken és vontuk be a közönséget is ebbe a dologba. Úgy érzem, hogy ez a dal egy tipikus koncert nóta lesz, amire meg fog mozdulni a ház és ezt az energiát akartuk visszaadni a klipben, mindenféle túlgondolás nélkül. Nem akartunk sem sztorit, sem profi színészeket, extravagáns helyszínnel és csillivilli technikával, hiszen ebben a dalban ezeknek nincs helye. Kompromisszummentes szövegről és mocskos riffekről beszélünk, amik szerintünk így tudnak a legjobban érvényesülni. Tudjuk, hogy egy hozzánk hasonló modern metál zenekarnak 2018-ban már már fontos trendinek és divatosnak lenni, de attól mi még rockerek vagyunk!"
 
 
A formáció először a Dürer Kertben fogja élőben bemutatni az új dalt április 20-án. A koncerten fellép még az Alvin és a Mókusok road csapatából összeállt Király Halott zenekar Nyíregyházáról, valamit a miskolci Anchorless Bodies, akik a jelenlegi Európa turnéjuk budapesti állomásának hiányát pótolják be ezen a rendezvényen.