Bejelentkezés

x
Search & Filters

Friss infók a jegytulajdonosoknak a budapesti Aerosmith koncerttel kapcsolatban



Július 24-én került volna megrendezésre 26 év után az első Aerosmith koncert Magyarországon, amelyet sajnos számos további eseménnyel karöltve keresztülhúzott a koronavírus. Ennek kapcsán kiadott közleményt itt olvashatjátok:
 
Tisztelt Jegytulajdonos!
 
Az elmúlt néhány hétben alapjaiban változott meg mindannyiunk élete, és ez alól a rendezvényszakma sem kivétel. Ezt az emailt azért küldjük Önnek, mert olyan rendezvényre rendelkezik belépőjeggyel, amely rendezvényt sajnos minden igyekezetünk ellenére nem sikerül az eredetileg meghirdetett időpontban megtartani. Számunkra nincs ennél nehezebb dolog, de felelősen gondolkodó vállalkozásként tudomásul kell vennünk, hogy a közönség egészsége mindennél előbbre való. Ezért fájó szívvel, de egyetértünk a magyar kormány azon döntésével, hogy a koncert megtartását az eredetileg meghirdetett időpontban jogszabályi úton nem engedélyezte.
 
A rendezvény szervezője elkötelezett abban, hogy a vállalt szolgáltatását teljesítésbe vigye, és színpadra állíthassa azt a produkciót, amelyet oly sokan várnak. Ennek egyetlen módja az, hogy olyan időpontban rendezi meg a koncertet, amely már nem jelent egészségügyi kockázatot a koncert látogatóira és a koncerten közreműködőkre egyaránt. Ez az átszervezés rengeteg háttérmunkát igényel, úgy a fellépő művész, mint a helyi rendezvényszervező részéről, hiszen a rendezvénytartási tilalom azonosan érint minden rendezvényt, nem csak Magyarországon, hanem globálisan is. Egy-egy nemzetközi művész sokszor hónapokig tartó koncertsorozat, turné keretében érkezik Magyarországra, ezért az egyeztetés nem kifejezetten egy koncert, hanem több tucat koncert egyidejű átszervezését igényli. A háttérben folyamatosan zajlanak ezek az egyeztetések rendezvényszervezők, művészek, helyszínek és technikai lebonyolítók között. Jelen pillanatban az Ön rendezvényével kapcsolatban ennek az egyeztetésnek a célja a rendezvény olyan új időpontban történő megtartása, amely időpont biztonságos, és már nem ütközik jogszabályba.
 
A Ticketpro Hungary Kft. feladata ebben a folyamatban az, hogy folyamatosan tájékoztassa a jegytulajdonosokat a fejleményekről, segítse a rendezvény szervezőjét a rajongókkal való kapcsolattartásban, illetve végrehajtsa azokat a belépőjegyekkel, azok felhasználásával, esetleges cseréjével és visszaváltásával kapcsolatos utasításokat, amelyeket a rendezvény szervezője megad számára. Tisztában vagyunk ennek a feladatnak a fontosságával, és mindent meg is teszünk, hogy ezeket a feladatokat maximálisan ellássuk. Ügyfélszolgálatunk, érthető módon, jelentős mértékben túlterhelt, ezért elnézését kérjük, ha az elmúlt hetekben a számunkra küldött megkeresését a szokottnál csak lassabban tudtuk megválaszolni, vagy ha esetleg nem tudtunk kérdéseire minden részletre kiterjedő, átfogó választ nyújtani. Olyan időket élünk, ahol a feladatokat, szabályokat az eseményekre történő reakcióként kell meghatározni, hiszen ilyen méretű és ilyen hirtelen jött leállásra a modern digitális kor történetében nincs példa, és ezért nincs bejáratott eljárási rend sem.
 
Jelen tájékoztatás keretében arra kérjük, hogy türelmével és megértésével segítse munkánkat, támogasson minket abban, hogy a helyzetre mihamarabb megoldást találhassunk. Biztosítjuk Önt arról, hogy amint sikerül a rendezvénnyel kapcsolatban új információhoz jutnunk, arról haladéktalanul tájékoztatni fogjuk, illetve arról is minden esetben értesítést fog kapni, ha esetleg valamilyen teendője van a belépőjegyével kapcsolatban. Ez ügyben Önnek jelenleg nincs teendője. Az ilyen jellegű tájékoztatásokat, hasonlóan a mostani tájékoztatáshoz, a jegyvásárláskor használt email címre fogjuk megküldeni. Szeretnénk biztosítani arról, hogy a belépőjegye nem kerül feledésbe, és a Ticketpro Hungary Kft - csakúgy, mint a minket megbízó rendezvényszervezők - mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan megoldást találjon a kialakult helyzetre, amely minden érintett fél azonos megelégedettségére szolgál majd.
 
Kérjük, vigyázzon magára és szeretteire. Hiszünk benne, hogy azzal a kitartással és odaadással, amelyet a mostani idők megkövetelnek mindannyiunktól, gyorsan túl leszünk ezen az embert próbáló időszakon.