Bejelentkezés

x
Search & Filters

Friss Sunset dal érkezett a héten megjelenő új albumról: 'Whispers'



Március 2-án megjelenik a HammerWorld Magazin mellékleteként a We Are Eternity! A zenekar eddigi legkiforrottabb és legfontosabb állomása ez a nagylemez. Az album „do it yourself” módon készült, tehát a keverésén kívül minden stúdió munkálat a zenekar tagjainak keze munkáját dicséri.

Az eddigieknél zeneileg kicsit komplexebb Whispers a harmadik közzétett dal a lemezről. Arról az érzésről / ösztönről szól, amikor a szeretet és a "déjà vu" találkozik.

 

 

„Rettenetesen büszkék vagyunk a lemezre. Minden viszontagság – amiből jutott bőven – ellenére a végeredmény pontosan annyira lett jó, mint amennyi munkát belefektettünk. A lemez címét az első kiadott dalunk szövegéből kölcsönöztük: Mi vagyunk az öröklét. A „Mi” nem a zenekart jelenti, hanem mindenkit körülöttünk, akik inspiráltak, akik befolyással voltak az életünkre, így a zenénkre, szövegeinkre is. Ők voltak a színek, mi az ecset és a We Are Eternity a vászon.” – Dáci

Aki kíváncsi a dalok mondanivalójára, vagy csak szeretne dumálni a zenekarral, sztorikat hallani, az jöjjön el március 3-án a BarHole Musicba, ahol a csapat rendhagyó módon ünnepli a megjelenést!

 

Pár héttel később, március 18-án a Sunset pályafutásának leghosszabb és leglátványosabb koncertjét fogja adni a Dürer Kert deszkáin. Az estét a Mirror és a Godknows nyitja.

Jegyek még korlátozott számban kaphatóak online és a helyszínen. Facebook esemény itt!

Akik szeretnék a We Are Eternity-t limitált digipak formátumban magukénak tudni, azoknak lehetőségük van megrendelni a zenekar hivatalos oldalán.

 

„Köszönjük, hogy rendeléseddel támogatod a zenekar, és a magyar metál zene jövőjét! Találkozunk a koncerteken! Ti vagytok az öröklét!” - Sunset