Bejelentkezés

x
Search & Filters

Geddy Lee felidézett egy sztorit, ami egy kisebb konfliktussal végződött közte és Gene Simmons közöttA Rush még fiatal bandaként a KISS előzenekaraként turnézott, Geddy Lee pedig felidézett egy sztorit ebből az időszakból, ami egy kisebb konfliktussal végződött közte és Gene Simmons között.
 
"Alex (Alex Lifeson, a Rush gitárosa) rendszeresen azzal szórakoztatta Ace Frehley-t, hogy egy zsákot húzott a fejére és úgy hülyéskedett. Az egyik ilyen alkalommal két részeg nő is volt a szobánkban, akik valahogy megszerezték a zsákot Alex-től, én pedig úgy éreztem, mindenkinek jobb lesz, ha kikísérem őket a folyosóra. Gene azonban utánam jött, a falhoz szorított és dühösen kérdőre vont, hogy mégis mi szükség volt erre. Hiába mondtam, hogy a lányok csak elrontották a jó hangulatot, Gene kifakadt, és mondjuk úgy, hogy elég alapos leckét adott nekem a női anatómiából, nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében. Nagyon nem volt szép tőle.
 
A két zenekar teljesen máshogy szórakozott a koncertek után. Mi általában visszavonultunk a hotelszobánkba, ahol füvezgettünk és az Alkonyzóna epizódjait néztük, míg a KISS tagjai rendesen belehúztak a bulizásba. Talán senki sem ért fel hozzájuk ezen a téren. Mi biztosan nem. Zöldfülű kezdőknek tűntünk mellettük. Fogalmunk sem volt a zeneiparról és a turnék világáról."
 
Geddy Lee