Bejelentkezés

x
Search & Filters

A gitárvirtuóz, énekes és dalszerző, Richie Kotzen 2019. július 9-én lép fel a Barba Negra Trackben

Amikor Richie Kotzen gitározik, hallani lehet, hogy ő az. A gitárvirtuóz, énekes és dalszerző olyan egyedi stílussal rendelkezik, amely azonnal felismerhető és megfogja az embert.
 
Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a Fender már két, úgynevezett “signature” modellel is kifejezte megbecsülését Richie Kotzen iránt.
 
Gitárstílusával, amely a rock, a blues és a jazz fúziója a soul és popzenével, Richie Kotzen rendkívül változatos, immár 20 éves karrierrel rendelkezik.  Ezen időszak alatt kísérő triójával hűséges rajongói bázist épített az Egyesült Államokon kívül szerte Európában, Latin-Amerikában és Japánban is.
 
 
2019-ben pedig visszatér Budapestre, hogy ismét lenyűgözze magyar rajongóit, most a Barba Negra Track színpadáról, július 9-én. 
 
A budapesti koncertre jegyek december 6-án 10 órától vásárolhatók a Livenation, Funcode és a Barba Negra oldalakon keresztül. Limitált számban Early Bird jegyek kaphatók december 20-ig vagy a készlet erejéig 8.900 forintért, utána a belépők 9.900 forintba kerülnek majd.