Bejelentkezés

x
Search & Filters

Guns N' Roses: Axl Rose-nak meg kellett volna változtatnia a banda nevét Slash kiszállása után?



A Guns N' Roses korábbi menedzsere, Doug Goldstein egy friss interjúban elárulta, hogy Slash távozása után azt tanácsolta Axl Rose-nak, hogy változtassa meg a zenekar nevét és arról is beszélt, hogy miért játszotta az énekes a hírhedt sorozatgyilkos, Charles Manson egyik dalát.
 
"Miután Slash kilépett, volt egy nagy vitám Axl-lel, mivel azt tanácsoltam neki, hogy ne használja tovább a Guns N' Roses nevet, hanem használjon inkább valami olyat, ami az Axl Rose-hoz kapcsolódik, de ő nem egyezett ebbe bele. Rossz döntésnek tartottam, de megértettem, hiszen akkor gyakorlatilag egyedül ő képviselte a Guns N' Roses-t, és érthető volt, hogy nem akar lemondani róla.
 
Az egész Charles Manson-dolog onnan jött, hogy Axl úgy érezte, őt is ugyanolyan bizarr és különc fazonnak tartja mindenki, mint Manson-t. Ezért döntött úgy, hogy eljátssza az egyik dalát és hozzá kapcsolódó pólót és maszkot vesz fel, de szerintem sosem csinált semmi olyat, amivel dicsőítette volna a sorozatgyilkosokat. Egyébként a második feleségem volt az egyetlen szemtanú az egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkos, Rodney James Acala ügyében, aki több mint 130 embert ölt meg vagy erőszakolt meg, a feleségem pedig látta, ahogy Acala végzett az egyik barátnőjével."