Bejelentkezés

x
Search & Filters

Guns N' Roses: ezért utálja Axl Rose Moby-t



Talán kevesen tudják, de a népszerű énekes-dalszerző, Moby egy rövid ideig a Guns N' Roses producere volt még 1997 februárjában, amikor a zenekar a végül csak 2008-ban megjelent Chinese Democracy albumon dolgozott, de az együttműködés végül tiszavirágéletűnek bizonyult, ráadásul Moby szerint Axl Rose azóta is utálja őt.
 
"Elutaztam Los Angelesbe és pár napot a stúdióban töltöttem Axl-lel és azokkal a zenészekkel, akik akkor éppen benne voltak a bandában. 1997-et írtunk, és sok szürreális dolog történt velem akkoriban, de azt még így is alig akartam elhinni, hogy Axl Rose az én véleményemet kérdezi a dalairól. Csakhogy aztán feltettem azt a kérdést, amit nem lett volna szabad: 'hol van az ének?' Hirtelen nagyon kínos csend lett, mert már hat éve dolgoztak az albumon, de az énekfelvételekhez még nem jutottak el. Végül egyébként is be kellett látnom, hogy bár a saját albumaimat fel tudom venni, nem vagyok rockzenei producer és talán nem is egy Guns N' Roses lemezzel kellene kezdenem, úgyhogy végül visszautasítottam az ajánlatot, aztán 1999-ben megjelent a Play című albumom, ami nagyon sikeres lett, Axl pedig szóba sem áll velem azóta. Szerintem még mindig amiatt a bizonyos kérdés miatt utál."
 
Moby a 'Bourne trilógiából' lehet ismerős a nagyközönség számára, ugyanis ő volt a zeneszerzője a Matt Damon főszereplésével készült sorozat főcímdalának, az 'Extreme Ways-nek', amelyet itt meghallgathattok: