Bejelentkezés

x
Search & Filters

Guns N' Roses: ilyen volt Axl Rose és a zenekar klipjeiből ismert szupermodell viharos kapcsolataA Guns N' Roses frontemerének, Axl Rose-nak két nagy szerelme volt: Erin Everly, aki a Sweet Child O' Mine-t is ihlette, valamint Stephanie Seymour, akit a banda két népszerű klipjében, a Don't Cry-ban és a November Rain-ben láthattuk. Rose és Seymour kapcsolata tökéletesen alakult egészen az eljegyzésig, végül azonban vitákkal, vádaskodással és perrel végződött.
 
Stephanie Seymour
 
Seymour a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb modellje volt: szerepelt a Sports Illustrated fürdőruhás számában és a Vogue címlapján, valamint a Victoria's Secret bemutatóin is, így nem meglepő, hogy a GNR is éppen őt szemelte ki a két klip főszereplőjének. Axl és Stephanie hamar közel kerültek egymáshoz, ráadásul az énekes nagyon megszerette a modell kisfiát, Dylan-t is. A pár kapcsolata 1991-ben kezdődött, 1993 februárjában pedig sor került az eljegyzésre is, ezután azonban valami megromlott és mindössze három héttel később szakítottak.
 
Az okokról megoszlanak a vélemények: egyesek szerint minden azzal kezdődött, hogy Seymour-nak állítólag 1992-ben viszonya volt Charlie Sheen-nel, a modell azonban éppen az énekest hibáztatta, akivel kapcsolatban így fogalmazott egy interjúban: "egyértelműen hiba volt Axl Rose-zal kezdenem, de legalább sokat tanultam belőle. Nagyon erőszakos ember, és rájöttem, hogy soha többé nem akarok ilyen férfiakkal lenni. Egy ideig elvakított a rock 'n' rollal járó izgalom és csillogás, de aztán ez elmúlt és csak a csúf valóság maradt, amitől teljesen megkeseredtem."
 
Könnyen elképzelhető, hogy Rose valóban nem volt egyszerű eset, az énekes állítása szerint azonban valójában Seymour miatt romlott meg minden, és be is perelte a modellt testi sértés és több mint 100 ezer dollárnyi (mai árfolyamon 52,5 millió forint) ékszer ellopásának vádjával. A felek végül peren kívül megegyeztek egymással, a kapcsolatuk azonban örökre megromlott, de a két közösen elkészített klipre mindketten büszkék lehetnek.