Bejelentkezés

x
Search & Filters

Guns N’ Roses - Slashnek és Axlnek „még mindig szükségük van egymásra”



Marc Canter Slash gyerekkori barátja volt, és később nagyon közel került Rose‑hoz is. Számtalan fényképet készített a banda korai időszakában. Úgy gondolja, hogy Slashnek és Axlnek „még mindig szükségük van egymásra”.

Canter így nyilatkozott az ’Upprox Guns N’ Roses’ című dokumentumfilm-sorozat első epizódjában: – Mindkettőjüket imádom. Nagyon különleges emberek számomra. Bárcsak újra szeretnék egymást, hiszen mind egy nagy boldog család voltunk. Tudják, hogy régen szükségük volt egymásra, és tudják, hogy ez még most is így van.

Canter olyan közel állt a bandához, hogy Rose azt a dalt játszotta a fotós esküvőjén, ami később a ’November Rain’ lett. Canter hiszi, hogy újra össze lehetne hozni a banda tagjait, ha mindenkit sikerülne a régi próbatermükbe elhívni, ahol először szállta meg őket az ihlet. Szerinte ezen a pici, szakadt helyen újra éreznék a szikrát, amit akkor, amikor először jöttek össze ezen a helyen.

Duff McKagant is meginterjúvolták a sorozat első részében. Elmondta, hogy Marc szinte egy hatodik taggá vált az idők során. Mindig ott volt velük, és mindenhová bejárása volt, mint az egyetlen fickónak, akit érdekelt az együttes.

 


 
Címkék: 
Guns N’ Roses
slash
Axl Rose