Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Ha még sosem szexeltél, talán tetszeni fog az új Steel Panther album"



Pár hete jelent meg a Steel Panther új albuma, a Heavy Metal Rules, amelyről már jó néhány kritika befutott, köztük az NME-é is, akik 1/10-esre értékelték a lemezt az alábbi indoklással.
 
"A Steel Panther már nem vicces, és egy paródiazenekar esetében ez elég nagy gond. A poénra vett nőgyűlölet mindig is része volt a csapat zenéjének és eleinte rasszista és homofób szövegek is megjelentek a dalaikban. Hölgyeim és uraim, ez bizony kirekesztő rockzene. Szerencsére az új albumon nyoma sincs a korábbi szexizmusnak és homofóbiának - minden bizonnyal ők is érezték, hogy ezek már nem viccesek. 2014-ben még belefért egy olyan dal, mint a She's on the Rag, de ezt ma már ők sem engedhetnék meg maguknak, így viszont felmerül a kérdés, hogy akkor mi szükség van rájuk egyáltalán?
 
Ha még sosem szexeltél, talán tetszeni fog ez az album és akkor is, ha tíz évvel ezelőtt úgy gondoltad, hogy egy évtized múlva is vevő leszel ugyanarra az egy poénra, sokkal visszafogottabb tálalásban is. Csak azért adok rá egy pontot, mert egyelőre nincs nullás az NME pontozórendszerében."