Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ha szar lesz az új Rammstein album, nem fogja kiadni a zenekar

A Rammstein gitárosai, Richard Kruspe és Paul Landers adtak interjút a napokban, melyben szó volt többek között a németek következő nagylemezéről is. A tervek szerint az album áprilisban érkezik majd, tíz évvel a legutóbbi, ’Liebe Ist Fur Alle Da’ címet viselő anyag után. (#10yearschallenge)
 
Kruspe: „Egy csomó új dolgot kipróbáltunk. Néha úgy voltunk vele, hogy ez a dal nagyon érdekes, még akkor is, ha nem tipikus Rammstein. A zenében nagyon sokfelé el lehet menni és néha nehéz meg mondani, melyik út a jó és melyik a rossz. Ez messze többről szól, mint a saját egónk.”
 
Landers: „Az első fázisban vissza kellett rázódnunk a dalszerzésbe és a zenekar tagjai között is újra működnie kellett a kémiának, közelebb kellett kerülnünk egymáshoz. Nincsenek szerződéses kötelezettségeink, amik kötnek ahhoz, hogy milyen gyakran adjunk ki lemezeket, mégis több ez az egész egyszerű önkénteskedésnél – követjük a végzetünket. A dolgaink pedig jól állnak!”
 
Richard még kiegészítette Paul mondandóját: „Az egyetlen nyomás saját magunktól jön. Ez is bőven elég. Ha szar lesz [az album], egyszerűen nem adjuk ki.”