Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Halestorm énekesnője, Lzzy Hale szerint a szex és a rock ’n’ roll kéz a kézben járnak



Egy interjúban arról kérdezték a Halestorm frontemberét, Lzzy Hale‑t, hogy szerinte létezik‑e valamiféle diszkrimináció abból fakadóan, hogy rengeteg „a rock legdögösebb csajai” lista létezik, míg nem nagyon találni ilyet férfiakról.

Lzzy azt mondta, hogy talán nem a megfelelő csajt kérdezték, hiszen a szüleivel nőtt fel a 70‑es és a 80‑as évek rock‑ és metálzenéit hallgatva, látta a sok posztert, régi magazint, és videót (utóbbiakat már a 90‑es években). Imádta az olyan bandákat, mint a Van Halen, Black Sabbath, Dio, és még Thin Lizzyt, és Alice Coopert, stb.

– Igazából az én nézőpontom az, hogy a szex és a rock ’n’ roll kéz a kézben járnak – folytatta Hale –, mivel ha visszaemlékszünk a 80‑as évekre, akkor bevett dolog volt, hogy a srácokról olyan poszterek jelentek meg, amiken félig letépett pólókkal pózoltak. Szerintem csak annyi történt, hogy a mai fickók egy kicsit szégyenlősek, és nem akarják annyira levenni az inget.

Hozzátette: – Talán néhány nőtársam nem ért egyet velem ebben, de én tényleg azt vallom, hogy a szex és a rock ’n’ roll együtt járnak. Szerencsére eddig senki nem jött oda hozzám a fotózásokon (a kiadó és a menedzser sem), hogy kicsit kevesebb, vagy szexisebb ruhában kéne mutatkoznom. Akármit tettem, az mindig olyan valami volt, amit én is akartam, persze egy kicsit szerencsésnek is érem magam emiatt.

 


 
Címkék: 
Lzzy Hale
Halestorm