Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hangolódj rá a The Dead Daisies budapesti bulijára a zenekar 2016-os Wacken koncertjével!



Április 27-én a Barba Negra Track-ben lép fel a The Dead Daisies, másnap pedig egy különleges akusztikus koncertet ad a zenekar a Hard Rock Caféban. Marco Mendoza-ék 2016-ban ott voltak a Wacken fesztiválon is, ahol profi felvétel készült a teljes buliról és ezt most meg is nézhetitek.
 
A koncerten elhangzott dalok:
 
01. Midnight Moses
02. Evil
03. Make Some Noise
04. Fortunate Son
05. Lock 'N' Load
06. Long Way To Go
07. With You And I
08. Mainline
 
 
A lehengerlően sikeres, telt házas első magyarországi koncertje után 2018 tavaszán visszatér Budapestre a XXI. századi rock and roll egyik szenzációja, a The Dead Daisies!
 
A zenekarban olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints). Nemcsak egyéni teljesítményeik figyelemreméltóak, közös munkájuk minden előzetes várakozást felülmúlóan fantasztikusra sikerült, amit a magyar közönségnek sajnos egy része eddig nem megtapasztalhatott meg, hiszen a telt ház miatt nagyon sokan kint rekedtek, lemaradtak az első koncertjükről...
 
Jegyek:
 
early bird: 6500 Ft
elővételes: 6900 Ft
a koncert napján: 7500 Ft
 
A jegyértékesítés december 21-én 10 órakor kezdődik!
 
 
09. Helter Skelter