Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hangszerével lökte le a színpadon átszaladó rajongót a The Black Crowes gitárosa (videó)November 20-án Melbourne-ben lépett fel a The Black Crowes, a koncert tizedik dalát, a Stare At Cold-ot azonban egy közjáték zavarta meg, ugyanis egy rajongónak sikerült feljutnia a színpadra, ráadásul sem a biztonsági őrök, sem a banda frontembere, Chris Robinson nem tudta elkapni őt, így végül Chris öccse, Rich lépett akcióba a gitárjával.
 
Azt nem tudni, hogy a férfi hogyan jutott el a színpad jobb oldaláig, az viszont már a rajongók által készített videókon is jól látszik, hogy több biztonsági őr is szalad utána, de nem tudják utolérni őt. Chris ezután a mikrofonállvánnyal próbálja lelökni a "betolakodót", azonban ő sem jár sikerrel, így végül Rich oldotta meg a problémát, aki a gitárjával tolta el a férfi mellkasát, ezután pedig az őrök már le tudták lökni őt a színpadról. Azt is láthatjuk, hogy a frontember ezután még kisebb szóváltásba keveredik a színpadra jutott rajongóval, akit a hírek szerint végül kivezettek a helyszínről.
 
 
 
 
A Melbourne-i koncert volt a The Black Crowes ausztrál turnéjának utolsó állomása, amelyen a 30 éves jubileum tiszteletére teljes egészében eljátszották a Shake Your Money Maker albumot és más klasszikus dalokat is előadtak. A banda 14 év kihagyás után lépett fel újra Ausztráliában.