Bejelentkezés

x
Search & Filters

'Hangulatjelentés' dalához forgatott vadiúj klipet a Periscope

Bár alig telt el több, mint két hét az előző premier óta, máris újabb videóval jelentkezett a Periscope. A Mindenki igeden a közben megjelent IV EP záró darabja és egyben előfutára volt, a most klipesített Hangulatjelentés pedig maga az első gyomros a kislemezen. Úgy tűnik tehát, hogy a srácok akárcsak a számaikban, úgy az élet egyéb területein is ritkán szeretik visszafogni a tempót. Az imázsvideó helyett ezúttal a szöveg és a dal komorabb világához passzoló sztorikat is kapunk a kisfilmben, amivel egyébként szintén új területet fedezett fel magának a Periscope. A zenekar elmondása szerint azért is volt ilyen szoros az ütemterv, mert már nagyon szereték volna megmutatni a közönségnek a decemberi munka gyümölcsét. Úgy érzik ugyanis, a gyors ötletelést követően egészen telibe találta az elképzeléseiket a stáb. 
 
Az igazsághoz persze még az is hozzátartozik, hogy a videókat - melyeket a Nemzeti Kulturális Alap is támogatott - a tavalyi év végén, egyetlen nap alatt forgatta le a zenekar, így jó ideje viszketett már a kezük, hogy végre közzétehessék az anyagot. Különösképpen az első klipet és az EP megjelenést követő pozitív visszajelzések után.
 
 
A srácok pedig a sok újdonság mellett az első önálló budepesti koncertjükre is gőzerővel készülnek, ami március 21-én a Robotban lesz. A koncerten természetesen a Hangulatjelentést is játszani fogják, ahogy az IV EP teljes anyagát. Vendégük egy keleti import metál banda, a The Fleet Street lesz.
 
 
Az EP felvételei és a videoklipek a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készültek.