Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hard Rock Fesztivál szeptember 12-én, a Club 202-ben: Steroid, Ozírisz, Avatar, Cherokee



Szeptember 12-én négy remek banda vár mindenkit szeretettel a Fehérvári út 202-ben, egy ütős Hard Rock Fesztiválra. A bulit a Steroid zenekar kezdi, ők tavaly novemberben adták ki a Még… névre keresztelt nagylemezüket, szerzői kiadásban. A csapat azóta két videó klipet is elkészített, az egyiket a Nem elég című dalra, a másik pedig az első angol nyelvű klip, a From my heart. A csapatból korábban kivált Gyetvai Dániel, de mostanra újra a jól megszokott, eredeti felállásban, Safi, Csülök, Eddi, GY.D., zenélnek a srácok.

A kiskunhalasi Ozírisz közel harminc éve alakult. Öt albumuk jelent meg, 1992-ben a Minden szívdobbanás, 1994-ben a Ködösítés, 2001-ben a …mint a jég, 2005-ben a The Sin és az utolsó, a Calm and Silence, 2013-ban a HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként látott napvilágot.

Az Avatar zenekart nem kell bemutatni a hard rock muzsika kedvelőinek. A 2006-ban alakult csapat még ebben az évben elkészített első demóját, Forog a gép címmel, majd 2008-ban megjelent a debüt lemez a HammerWorld Magazin mellékleteként. A Szabadság felé…című lemezt 2011-ben követte a Szívünkbe zárva, szintén a Hammer gondozásában. Idén tavasszal a zenekar úgy döntött, hogy a régi énekessel, Moldován György Szabolcs "Szaszkó"-val és a billentyűs-énekes, alapító tag, Szepesi Ricsosszal folytatja tovább. így a "klasszikus" Avatar felállás írja újra a dalokat, és készítik az új anyagot. A megjelenéshez még nincs pontos időpont, de az biztos, hogy a Club202-ben már hallhatunk új Avatar nótát.

Egy igazi hard rock fesztiválról nem hiányozhat a Cherokee zenekar sem. A csapat nemrégiben találta meg új énekesét Vállai Krisztián személyében. Az énekes csere jót tett a zenekarnak, Krisztián remekül tudja interpretálni a zenekar régebbi dalait, egy új nóta pedig már el is készült az Ő közreműködésével. A Cherokee második nagylemeze gőzerővel készül, és ha minden jól megy, még ebben az évben kiadásra is kerül.

A bulira 1500 forint lesz a belépő és a zenekarok korábbi lemezei is beszerezhetőek lesznek szeptember 12-én, a Club 202-ben.

 

 

Fellépők: Steroid, Ozírisz, Avatar, Cherokee


 

Címkék: 
Steroid
Ozírisz
Avatar
cherokee