Bejelentkezés

x
Search & Filters

A harmadik Facebook oldala is megtelt Kalapács Józsinak, üzent a rajongóknakBiztosan sokan tudjátok, hogy a Facebook ismerősök száma is véges, mivel maximum 5000 ismerős engedélyezett egy személynél. Kalapács Józsi immár 3. oldalát fogyasztja, és a rajongóit kéri, hogy ne ész nélkül jelölgessék őt. Íme a Facebook posztja:

 

"Vannak néhányan - szerencsére kevesen - akik megsértődtek azon, hogy lépéseket tettem azért, hogy minden ismerősöm csak az egyik személyes oldalamhoz csatlakozzon. A könnyebb megértésért hozzáfűznék pár dolgot.
Azért van 3 oldal, mert megtelt az első, aztán a második, aztán a harmadik. Közben sokan mindegyik oldalra bekérték magukat. Még több oldalt nem tud már senki, semmilyen segítséggel menedzselni. Így is nagyon sok munkával jár, hogy kielégítő és időben történő tájékoztatást nyújtsak mindenki felé. Minden oldal kimenő információi megegyeznek, tehát elég egy oldalhoz kapcsolódni, sőt ezt az oldalak nyitásakor is kértem, hogy olyanok jöjjenek, akik máshol nincsenek. Köszönöm a megértést!"

 

 

Fotó: Polczer Eszter