Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hatalmas hard-rock, stoner, grunge buli november 21-én a szentesi Művelődési Központban



Szentes azon magyar városok egyike, melyek lassan kiérdemlik a ”könnyűzene temetője” titulust, ugyanis mára rettenetesen nehéz klubkoncerteket szervezni a városban, mert minden erre alkalmas létesítményt bezártak. Alkalomadtán, azért bepottyan egy igazán jónak ígérkező buli a Művelődési Központban. Így lesz ez most is, amikor november 21-én, pénteken három kiváló zenekar csap a húrok közé.

Elsőként a nemrégiben alakult szegedi southern rock/grunge csapat, a Dungaree lép színpadra. A srácok a frissen megjelent ”Climb Out Of The River” kislemezüket turnéztatják, mely kiváló kritikákat kapott a hazai magazinoktól. Garantált a zúzós, kőkemény hangulat ne hagyjátok ki.


A kemény riffek továbbra sem hagynak alább, hiszen a Dungaree-t követően a hódmezővásárhelyi hard-rock trio, a T-34 zúzza le a színpadot. A Blaskovics Kristóf, Benyhe Kis László és Monori Attlia alkotta zenekar az év elején dobta ki „Idegen A Hely” című lemezét, mely igen népszerű anyag lett, a koncertjeiken pedig – mint azt már bizonyították – hatalmas bulit képesek csinálni.


Az estét egy orbitális stoner-rock bulival, a szintén trió felállásban játszó kecskeméti Witch Bone Garden zárja. A csapat 2012-ben alakult és olyan zenekarok társaságában is koncerteztek már, mint az egyre jobban a köztudatban lévő Let The Cigar Die, vagy a nemrégiben Kettőnégy-díjat nyert Apey And The Pea. A helyszín szétbombázása ebben az esetben is garantált.


Ne hagyjátok ki ezt a remeknek ígérkező estét, hiszen három ütős zenekar fog gondoskodni a kiváló hangulatról, mely szerintem mindenkinek megér egy Rákócziferit.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1573047076249079/?fref=ts

 



 

Mocsok

Címkék: 
Dungaree
T-34
Witch Bone Garden