Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Héé! Te ki csak online élsz!" - Megjelent a Felleng zenekar új klipje a '#művilág' című dalukhoz'#művilág' címmel friss dallal és egy hozzátartozó videóklippel jelentkezett a 2020. elején alakult, műfajilag modern, dallamos pop-punkot magyar nyelven játszó Felleng zenekar.
 
"A dal témájának aktuális volta mellett, egy valós történeten, egy "kiakadáson" alapult. Az egyik tagunk épp egy házibuliban volt, az egyik jó barátjánál, ahol több, számára ismeretlen meghívott is volt. Ők a házigazdával jól érezték magukat, de a társaság nagyrésze csak ült és telefonozott, még egy jót beszélgetni sem lehetett senkivel. Ennek hatására ugrott be neki, hogy "Héé! Te ki csak online élsz!", ami megadta a dal alapkoncepcióját, és ezután a gondolatok már maguktól jöttek." - nyilatkozták az új dalról
 
A #művilág című dalukhoz a Matuz Pictures segítségével és Kovács András Péter humorista főszereplésével készítették a videóklipet, amely itt megtekinthető:
 
 
A zenéjüket leginkább a 2000-es évek kaliforniai punk zenekarok inspirálták, mint a Blink-182, a Green Day, vagy az All Time Low, melyet kiegészítenek modern pop elemekkel, valamint a tagjaik egyéniségéből származó hatásokkal.
 
A bemutatkozó 11 dalból álló nagylemezüket, ami a ,'Viszi a szél' címet viseli, már rögzítették (Jappán & Barnsz, Byzantine Stúdió), előreláthatólag 2021 elején szeretnék megjelentetni.
 
Az album koncepciója a “Világvége előtti utolsó házibuli”. Az albumon átível a történet: a buliba való megérkezéstől, a szerelmi egymásra találáson keresztül, a rossz útról való letérésen át, egészen egy összegző lezárásig.
 
A zenekar tagjai:
 
Szűcs Dávid - ének, ritmusgitár
Németh Bálint - ének, basszusgitár
Harsányi Dániel - gitár
Kóbori Dávid - dob