Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hiteltelen a Rock And Roll Hírességek Csarnoka?



Január 15-én derült ki, hogy idén kik kerülhetnek be a Rock And Roll Hírességek Csarnokába, és bár a jelöltek között ott volt az ötvenéves Judas Priest is, a zenekar nem kapott elég szavazatot, így ők kimaradtak, miközben többek közt a Depeche Mode, Whitney Houston és Biggie Smalls bejutott. A banda gitárosa, Richie Faulkner a Twitteren reagált erre.
 
Richie Faulkner
 
"Nem igazán értem a dolgot, de számomra a Rock And Roll Hírességek Csarnoka már régen hiteltelenné vált. Ez a banda ötven éve létezik és a mai napig ír új dalokat és turnézik, hogy együtt lehessen a világ legjobb rajongóival. A Judas Priest rengeteget tett ezért a műfajért és nélküle talán a Csarnok sem létezne. Vicc, hogy mégsem kerültünk be. Egyébként ha már a Rock szó szerepel a nevükben, talán ideje lenne beiktatni azokat az előadókat, akik letették ennek a zenei világnak az alapjait."
 
Ennél sokkal jobb hír, hogy a Judas Priest idén is fellép Budapesten: a koncert július 13-án lesz a Papp László Sportarénában.
 
Jegyek a budapesti koncertre november 12-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.