Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hobo Rádió - Hobo lemezbemutató koncertje november 17-én, a Nemzeti Színház nagyszínpadánA napokban jelenik meg Hobo legújabb albuma, Hobo Rádió címmel a H-Blues kft. kiadásában és a GrundRecords terjesztésében.
 
A CD-n 16 vadonatúj dal mellett egy feldolgozás (Rolling Stones: Satisfaction) kapott helyet. A lemez első felében vidámabb számokat hallhatunk - egy "meglepetésvendég", bizonyos DJ Hobo felkonferálásaival - , melyek közül néhányat Hobo nemrégiben bemutatott, Az utcazenész című önálló estjén már megismerhettek a rajongók. Az album második felében komoly hangvételű dalok szólalnak meg.
 
Hobo jelenlegi együttesének tagjai közül a gitáros Kiss Zoltán, a billentyűs Nemes Zoltán és a basszusgitáros György Attila is  szerepel a zeneszerzők között. Hozzájuk csatlakozott hét szám erejéig Madarász Gábor, aki legutóbb a legendás, Circus Hungaricus című lemezen dolgozott együtt alkotótársként Hobóval, s aki a lemezbemutató koncerten is fellép majd.
 
Erre november 17-én, pénteken este 19 órakor kerül sor a Nemzeti Színház nagyszínpadán.
 
Hobo szíves ajánlása a Nemzeti Színház honlapján:
 
"Az előadás egy hosszú, nehéz, fájdalmas és mégis szép utat próbál megjeleníteni. A régebbi idők és dalok mellett azt is  felmutatja majd, hová jutottam, hol tartok most.
 
A vicces és gunyoros visszaemlékezések, az emberi természet rohamos romlása, a fájdalmas veszteségek mellett az ezeknél sokkal fontosabb dolgok, a szerelem, a szeretet, a hűség, a hazaszeretet dalai is elhangzanak majd. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a mai világban van okom ilyesmiről írni és énekelni"
 
A Hobo Rádió című albumot november 16-án, csütörtökön 17 órától dedikálja a szerző az MG Records lemezboltban (Üllői út 31.)