Bejelentkezés

x
Search & Filters

Idén Dunaújváros ad otthont Magyarország legnagyobb rockzenekarának

Szeged és Kecskemét után folytatódik a hagyomány: idén Dunaújváros ad otthont Magyarország legnagyobb rockzenekarának. A szervezők július 25-ikén a Szalki-szigetre most is több száz zenészt várnak a két órás koncertre. A résztvevők tizenkét számot adnak elő, valamint egy külön zenei blokkban tisztelegnek az idén hatvan éve alakult, meghatározó és legendás Beatles együttes előtt. A nagyzenekarhoz az énekesek, gitárosok, basszusgitárosok és dobosok mellett most először billentyűs hangszeresek is csatlakozhatnak. A produkciónak bárki részese lehet, profik és amatőrök, fiatalok és idősebbek, komplett kórusok, zenekarok, de olyanok is, akik otthon, maguknak zenélnek. 
 
 
Jelentkezni a www.cityrocks.hu oldalon lehet. A jelentkezőknek meg kell jelölniük a hangszert, valamint egy - akár mobiltelefonnal rögzített - kis videót kell küldeniük magukról, amely a legalapvetőbb zenei képességek meglétét hivatott igazolni. 
 
Azok, akik sikeresen jelentkeztek, minden számról hangszeres - illetve az énekesek szöveg feliratos -tanulóvideót kapnak. A rendezvényre 2020. július 10-ig lehet jelentkezni. 
 
További információkhoz klikk ide