Bejelentkezés

x
Search & Filters

Idén egy nappal hosszabb lesz a VOLT Fesztivál! Jön a 30 Seconds To Mars és a Hatebreed is



Rajongók ezreinek kitartó kérésére visszatér a VOLT Fesztiválra az utóbbi évek egyik legsikeresebb bandája, a Thirty Seconds to Mars. A legfrissebb hírek szerint érkezik továbbá az egyedülálló brit rockbanda, a You Me at Six is. A szervezők a Facebookon jelentették be, hogy idén egy nappal hosszabb lesz a VOLT, de részleteket csak később árulnak el.

A tavalyi, frenetikus sikerű koncert után rajongók ezrei ostromolták a VOLT szervezőit. Nem véletlen, hiszen tudni lehetett, hogy a Thirty Seconds to Mars éppen a VOLT Fesztivál idején a környező országokban koncertezik. “Szinte lehetetlennek tűnt meggyőzni őket, mert ebben a négy napban három helyen lépnek fel és mindössze egyetlen pihenőnapot tartottak fenn maguknak. Azonban olyan sok kérés érkezett hozzánk a rajongóktól, hogy nem adtuk fel és pár hét alatt sikerült rábeszélnünk őket, hogy térjenek vissza Sopronba – immáron harmadszor” – mondták el a szervezők.

 

30 Seconds To Mars - Closer To The Edge

 


Július elején a VOLT közönsége személyesen győződhet meg arról, milyen erők lakoznak a You Me at Six legfrissebb stúdióalbumában. A brit rockbanda – elsöprő erejű dalai mellett - minden előítélet és műfaji gátlás nélkül, előszeretettel formálja saját képére ismert előadók és együttesek számait. Alternatív 'remixlistájukon' olyan előadók nevei szerepelnek, mint Lady Gaga, Ellie Goulding, Avicii, Jessie J, a Coldplay vagy a Foo Fighters.

 

You Me At Six - Lived A Lie

 


Ugyancsak a VOLT vendége lesz a Hatebreed. A connecticuti hardcore óriások, elemi erejű, extra zúzós és megalkuvást nem ismerő, brutális metalcore őrületükkel két évtizede feszítik a húrt, borzolják a kedélyeket és lökik tele adrenalinnal a népeket.

 

Hatebreed - Destroy Everything

 


A most bejelentett nevek mellett korábban már a VOLT idei névsorában köszönthettük többek között a Foals, az MGMT, a Volbeat, a Bring me the Horizon és a Morcheeba csapatát.

 

Volbeat - Cape Of Our Hero

 

 

 

Bring Me The Horizon - Shadow Moses

 

 

Fotó: Mohai Balázs

 

Címkék: 
Volt Fesztivál
30 Seconds to Mars
hatebreed