Bejelentkezés

x
Search & Filters

Időutazás és igazi rock ’n’ roll a Barba Negra Trackben – Jön a Steel Panther!



Rendkívül sikeres 12 hónapot tudhat maga mögött a Barba Negra Club, Budapest egyik legnagyobb zenés szórakozóhelye teltházas Kowalsky meg a Vega koncerttel búcsúztatta az elmúlt évet. Ami a folytatást illeti, a 2019-es év bőven tartogat meglepetéseket. Már most több mint ötven program szerepel a Barba Negra Club és a májusban nyitó Track kínálatában, ráadásnak pedig itt jönnek az újabb nevek.
 
Először is bővült a klasszikus rock legendák sorozat, az eredeti felállásban koncertező Dinamit mellett, május 11-én a Pokolgép zenekar alapítójának Kukovecz Gábornak hatvanéves, május 17-én pedig a Lord két oszlopos tagjának, Pohl Mihály énekesnek, és Erős Attila gitárosnak 65 éves jubileumát ünnepelhetjük a Trackben. Ritkán zenélnek együtt egy színpadon, a European Mantra tagjai, hazánk egyik legjobb dobosának, Borlai Gergőnek a zenekara május 23-án látható majd Budapesten. A klub és a Track programjai között egyaránt lesznek zenei különlegességek, jubilál a Tankcsapda és a Road, huszonháromnál is több zenésszel együtt tart „Family Tugedör” estét a Quimby, lemezbemutatót ad majd a Kowalsky meg a Vega, látványos koncerttel jön a Depresszió és a Paddy and the Rats, és már érik a teltház a Honeybeast, a Tátrai Band, a Beatrice és a Piramis bulijára is. Ami a külföldi felhozatalt illeti, lesz Amporhis, Soilwork, Korpiklaani, Overkill, Avantasia és Backyard Babies, jó hír, hogy pótolja ősszel elmaradt buliját az egyik legsikeresebb amerikai zenekar a Godsmack, nagy érdeklődés kíséri a fiatal brit világhírű előadó Tom Odell fellépését és friss hírként robbant be áprilisi bulijával a Bullet For My Valentine.
 
Ha pedig jó pár hónappal előre tekintünk, semmiképpen ne felejtsük el, hogy júniusban jön a hard rock legenda Whitesnake, a kelta-ír kocsma-punkot nyomató amerikai Dropkick Murphys, majd augusztusban a thrash metal műfaj úttörőjének számító Testament. És ez még nem minden!
 
Igazi zenei csemegének ígérkezik, a '80-as évek hard rock bandáinak stílusában nyomuló, Kalifornia legnépszerűbb tribute zenekarából önálló jelenséggé érő, a Sunset Strip klubjaiban felnőtt, mára világszerte is elismert Steel Panther fellépése! Az a banda jön először Magyarországra, akit sokáig paródiának gondoltak, de közben mégis annyira tudhat valamit, hogy a koncertjein nem ritkán, olyan sztárvendégek is megfordultak, mint a Kissből Paul Stanley, vagy a Stone Sour/Slipknot frontember Corey Taylor. Végre egy igazi hangos, látványos „arénarock” Budapesten. Aki szereti az időutazást és az eredeti glam rock stílusjegyeket, annak mindenképpen ott a helye július 17-én a Barba Negra Trackben!
 
„A Steel Panther ráadásul minden kötelező póz és bezavaró csöcsözön mellett is világszínvonalon játssza ezt az időgépes muzsikát, a hangzásuk pedig van annyira feszes és kompakt, hogy az aranykorban is elhallgattatta volna a fanyalgókat.” (shockmagazin.hu)
 
 
A Sunset Strip csajmágnesei végre Budapesten!
 
A Concerto Music bemutatja:
Steel Panther (US) + vendég
2019. Július 17., 18:00
Barba Negra Track (szabadtér)
 
A rajongói klub jegyértékesítése január 9-én 11:00-kor indul a Tixán. https://tixa.hu/steel-panther_barba-negra-track
 
Az általános jegyértékesítés január 11-én 11:00-kor indul.
 
Jegyárak:
 
Early bírd: 6.900.- (limitált)
Normál: 7.900.-
Július 1-től: 8.900.-