Bejelentkezés

x
Search & Filters

Igazi dögös rock dalokkal itt a budapesti Whiskey Roll új EP-je!



'Without Rules' címmel megjelent a budapesti Whiskey Roll új, 3 számos EP-je, amely immár a negyedik a sorban. 
 
"A mocskos, tökös, pörgős hangzás hívei vagyunk. A B-monitor Studióban készítettük a felvételeket Strasszer Gyuri segédletével aki rögzítette, keverte, masterelte a dalokat. Ez a három dal előszele egy nagylemeznek, amit még idén el szeretnénk készíteni. Igazi ütős rock dalokat akartunk életre hívni, reméljük, hogy másnak is tetszeni fog.
 
A Falling egy olyan dal ami próbál a jelenben tartani. Egy kicsit próbál az élet lényegére rámutatni, hogy azt kell csinálni amitől jól érzed magadat és azt a legjobban ahogy csak tudod, mert ki tudja, hogy mikor és hol ér véget az életed. Egy igazi rock szám. Kemény, pörgős de mégis könnyen emészthető. Ennek a szövegét  én írtam (Laller). Stu és Nimród közösen énekelte fel.
 
 
A Without Rules pedig szerintem egy igazi rock himnusz lett. Ez a dal egy elvágyódás innen, egy másik világba, ahol minden egy kicsit őrült egy kicsit más mint ez. Ez egy fantázia világ kivetülése kb... Olyan, mint a Guns Paradise City-je.
 
 
 
Az Unbreakable pedig egy szerelmi csalódásról szól igazából. Amiből tanulni akar az ember, amiből azt akarja mutatni, hogy nem fáj, de mégis szenved tőle.
 
 
 
Arra készülünk majd tavasszal és nyáron hogy pár helyre elmegyünk bemutatni a dalokat. A helyszínek még képlékenyek, de az oldalunkon, vagy facén fent lesznek idővel.
 
Hallgassátok max hangerőn!" - tudatta velünk Laller, a zenekar szólógitárosa
 
A dalok elérhetőek a Spotify-on és Deezer-en és az Itunes-on is.