Bejelentkezés

x
Search & Filters

Igor Cavalera benne lenne a Sepultura klasszikus felállásának újraalakulásában



Igor Cavalera a Mike Nelson Show vendége volt, ahol úgy fogalmazott, hogy fantasztikus lenne, ha a Sepultura klasszikus felállása visszatérne, de hozzátette, hogy szerinte az az igazán nagy dolog, hogy újra a bátyjával, Max-szel zenélhet.
 
"Őszintén szólva szerintem az igazi újraegyesülés az, hogy ismét a tesómmal zenélhetek. Nekem ez volt a legfontosabb, úgyhogy nem leszek túl csalódott, ha a zenekari szintű újraegyesülés nem jön össze. Persze nyilván fantasztikus lenne, de én már attól is nagyon boldog vagyok, hogy újra a bátyámmal játszhatok."
 
Max 1996-ban szállt ki a Sepultura-ból feleségével, a banda korábbi menedzserével, Gloria-val együtt, Igor azonban ezután még további tíz évig a zenekar tagja maradt, és a testvérek kapcsolata meglehetősen viharos volt ebben az időszakban. Max és Igor végül 2007-ben kezdtek újabb közös projektbe Cavalera Conspiracy néven és azóta is gyakran lépnek fel együtt.
 
 
A Sepultura ősszel Európában turnézik majd és október 26-án a Barba Negrában is fellépnek a Crowbar és a Sacred Reich társaságában.
 
A H-Music Hungary, a Rock1 és a Barba Negra bemutatja:
Sepultura - Quadra Tour Europe 2022
Előzenekarok: Crowbar, Sacred Reich
2022.10.26.
Budapest
Barba Negra
 
Jegyárak:
 
6999: limitált early bird (elfogyott)
7999: elővételben 2022.05.31-ig (elfogyott)
8999: elővételben 2022.06.01-től
9999: a koncert napján és a helyszínen
 
Jegyvásárláshoz klikk ideFacebook esemény itt!