Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így búcsúztak a zenészek a Foo Fighters dobosától



Március 25-én tragikus hirtelenséggel elhunyt a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins, akitől azóta rengeteg rajongó és zenész vett búcsút, többen pedig a koncertjükön is megemlékeztek róla Liam Gallagher-től kezdve Elton John-on át egészen Miley Cyrus-ig.
 
Gallagher a legendás londoni Royal Albert Hall-ban lépett fel március 26-án és az Oasis egyik klasszikusát, a Live Forever-t ajánlotta Hawkins-nak.
 
 
 
Wolfgang Van Halen zenekara, a Mammoth WVH egy Foo Fighters dalt, a My Hero-t címzett az elhunyt dobosnak a következő megjegyzéssel: "Taylor igazi hős volt számomra, a bandának és rengeteg embernek. Nézzétek el nekünk, ha nem lesz tökéletes a produkciónk, mert csak ma reggel raktuk össze, de mindenképpen szerettünk volna megemlékezni Taylor-ról."
 
 
 
Az Underoath ugyancsak a My Hero egy részletét játszotta el a március 26-i koncertjén.
 
 
Elton John saját slágerével, a Don't Let The Sun Go Down On Me-vel üzent Hawkins-nak: "ő volt az egyik legkedvesebb ember és legjobb dobos, akit csak ismertem. Igazi muzsikus volt, aki imádta a zenét és az életet. A szívem szakad meg, hogy mindössze 50 évesen elvesztettünk valakit, akiben ennyi szenvedély lángolt."
 
 
Slash, Myles Kennedy és a The Conspirators tagjai a Starlight-ot ajánlották Hawkins emlékének, a gitáros pedig így fogalmazott: "nagyon jó barátunk volt. Egy kibaszott jó arc, egy nagyszerű ember, egy igazi angyal és egy fantasztikus dobos. Szörnyű, hogy elvesztettük őt."
 
 
 
Miley Cyrus a könnyeivel küzdött a brazil koncertjén az Angels Like You előadása előtt: "testileg és lelkileg is nagyon kimerítő volt az elmúlt pár nap: rosszul lettem útközben, a gépünk viharba került, hörghurutot kaptam és az első ember, akivel a megérkezésem után beszéltem, már nem él. A mai koncertet a barátomnak, Taylor Hawkins-nak ajánlom. Ő volt a legnagyobb arc és tudom, hogy ha most itt lenne, azt akarná, hogy szóljon hangosan a rock and roll. A következő dalba ő is besegít odafentről, én pedig bármit megadnék azért, hogy még egyszer vele lehessek."