Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így élte meg a 74. születésnapját Bill Ward, a Black Sabbath dobosaMájus 5-én ünnepelte 74. születésnapját a Black Sabbath dobosa, Bill Ward, aki egy posztban mondott köszönetet a rengeteg zenésznek és rajongónak, aki felköszöntötte őt, és úgy fogalmazott, hogy "nagyon érzelmes, zsúfolt, merengő, könnyes és lélekemelő" napja volt.
 
"Köszönöm azt a hihetetlen mértékű energiát, őrületet és csodás kreativitást, amit a szülinapi köszöntéseimre fordítottatok! Május 5. egy nagyon érzelmes, zsúfolt, merengő, könnyes és lélekemelő nap volt számomra, a ti kedvességetek pedig igazán fantasztikussá is tette. 74 lettem... rengeteg emlék tört rám: keserédesek és csodálatosak egyaránt. Beugrott, hogy milyen volt az iskolából próbára rohanni, vagy mit éreztem, amikor először jártam New Yorkban, Los Angelesben és Hollywoodban. Őrült idők voltak. Számtalan szívmelengető üzenet érkezett zenésztársaktól, családtagoktól és kedves régi barátoktól. Kaptam egy pólót, amelyen a Hold és egy felém repülő 747-es látható és egy remek könyvet a Lake District-ről. Hálás szívvel feküdtem le aludni. Hatalmas ölelés és ezer köszönet mindenkinek! Rock mindörökkön örökké! Legyetek jók önmagatokhoz! - Bill Ward"
 
Ward nem vett részt az utolsó Black Sabbath album, a 13 elkészítésében és a zenekar búcsúturnéján sem játszott, mivel állítása szerint olyan szerződést tettek elé, amit egyszerűen nem írhatott alá. A dobos nem tagadta, hogy sokáig keserűség volt benne a történtek miatt, nemrég azonban azt nyilatkozta, hogy már rendezte a kapcsolatát egykori zenésztársaival és szívesen készítene egy új lemezt velük.