Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így került Lemmy ölébe Rob Halford!

Ha minden a tervek szerint alakul, július 13-án a Papp László Sportarénában játszik a Judas Priest, a több mint 50 éves múltra visszatekintő banda frontembere, Rob Halford pedig egy vicces és egy keserédes sztorit is elmesélt a Motörhead 2015-ben elhunyt legendájáról, Lemmy-ről.
 
"Rengeteg közös bulink volt a Motörhead-del, és mindig jót röhögtem azon, hogy miután lejöttek a színpadról, Lemmy feltett egy turbánt a fejére. Minden koncert után bementem hozzá és valahogy folyton úgy alakult, hogy az ölében kötöttem ki. Képzeljétek el, ahogy a Metalisten ott ül a turbános Lemmy ölében!
 
Van egy keserédes emlékem is vele kapcsolatban és az ehhez kapcsolódó fotót fel is töltöttem az Instagramra. Egy közös dél-amerikai turné után repültünk vissza Los Angelesbe, ami rettenetesen hosszú út volt, Lemmy pedig egyedül üldögélt. Ilyenkor nem volt szerencsés megzavarni őt, én mégis odamentem hozzá, hogy megköszönjem neki a turnét és megkérjem, hogy csináljunk egy selfie-t. Azt mondta, menjek a francba, de végül azért belement, és mint kiderült, ez lett az utolsó közös képünk. A mai napig nagyon hiányzik, de azzal vigasztalom magamat, hogy a zenéje örökre velünk marad."