Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így készül különleges új turnéjára a Godsmack (videó)Február 15-én rajtol el a Godsmack új amerikai turnéja, amely a Vibez nevet kapta, a zenekar pedig főleg színházakban lép fel, ahol vegyesen játszanak elektronikus és akusztikus hangszerelésű dalokat, valamint eddig nem publikus sztorikat is megosztanak a közönséggel.
 
A banda frontembere, Sully Erna így nyilatkozott a különleges turné ötletéről: "szeretjük a nagyszabású koncerteket, amikor arénákban és csarnokokban lépünk fel, sok pirotechnikát használunk és még dobpárbaj is van a koncertjeinken, és nyáron lesznek is megint ilyen bulijaink, de nem akartunk addig szünetet tartani. Egyrészt nekünk is fontos, hogy formában maradjunk, másrészt pedig a stábunknak is szeretnénk segíteni azzal, hogy nem hagyjuk őket munka nélkül. A rajongók egyébként is sokszor kérdezgették az elmúlt húsz évben, hogy mikor lesznek újra olyan bensőséges hangulatú, akusztikus fellépéseink, mint 2003-2004 környékén, és úgy éreztük, hogy ez az időszak pont ideális lenne erre.
 
Azért választottuk a Vibez nevet, mert ezeken a koncerteken tényleg különleges vibe lesz. Ez alatt azt értem, hogy illatgyertyákat gyújtunk, hangulatos dalokat játszunk és egy rakás olyan kellékkel rakjuk tele a színpadot, amiket korábban használtunk. Például a vízköpőkkel az Awake turnéról és a réznappal a Faceless lemezbemutató koncertjeiről. Szóval ez egy másfajta élmény lesz, mint a szokásos bulijaink. Mondhatjuk úgy is, hogy az emberek most megismerhetik a Godsmack másik arcát."