Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így próbált kiszúrni Dave Mustaine a Testament-tel a közös turnéjukon



Az 1990-es Judas Priest turné két vendégzenekara a Megadeth és a Testament volt, utóbbinak ezek voltak az első amerikai arénakoncertjei, épp ezért különösen lelkesen készültek és a színpadképet is alaposan kidolgozták, de Dave Mustaine alaposan keresztbe tett nekik. A részleteket a banda frontembere, Chuck Billy mesélte el.
 
"Precízen elterveztünk minden részletet. Vettünk egy nagy dobállványt, egy hatalmas, kézzel festett drapériát és egy csomó más cuccot is, hogy jól mutassunk a színpadot. Rengeteg pénzt költöttünk ezekre, de úgy gondoltuk, megéri, hogy a közönség így láthasson minket, azonban Dave Mustaine az első este közölte, hogy nem használhatjuk ezeket a cuccokat és ez így ment egész héten. Végül a többiek nem bírták tovább és megkértek, hogy beszéljek Rob Halford-dal, mert úgyis jóban vagyunk, hátha tud tenni valamit, ráadásul amúgy is felajánlotta, hogy nyugodtan szóljunk neki, ha szükségünk van valamire.
 
Az egyik koncert előtt bementem hozzá az öltözőbe és elmondtam neki, hogy a Megadeth-es arc szerint nem használhatjuk az összes cuccunkat a színpadon, mert a Priest ezt nem engedélyezi. Hozzátettem, hogy ha ez tényleg így van, akkor természetesen tudomásul vesszük, csak szeretnénk tisztán látni a helyzetet. Rob-nak elkerekedett a szeme és közölte, hogy szó sincs ilyesmiről, nyugodtan pakoljunk fel mindent a színpadra. Aznap este már ezt is tettük, és képzeld, ki nézte végig morogva a bulinkat a színpad széléről? Mr. Mustaine! Szóval ez volt az első aréna turnés élményünk..."